Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

Hajós András már nem csajozik

2007.07.19. 20:10 Teflon

Update: Képek!

Siófokon sétálva az ember elbizonytalanodik, és rájön, hogy az, amit korábban szubkultúrának gondolt, az valójában nem is az, ő maga találja magát szubkultúrában. Gondolunk itt a feszülőspolós, vagy tescoatlétás fiúkra, kidobott mellű lányokra, és ketrecben seggetriszáló társaikra. A csajozás-pasizás főleg a Coke Club környékén alap.


Így kérdésünkre Az Emil Rulez! koncert után Hajós András lelkesen nyilatkozott a Last Night olvasóinak. Mint elmondásából kiderült, ő már nem csajozik, mivel felesége van és két gyereke. "Szerintem egyébként mind a fiúnak, mind a lánynak a legmegalázóbb a színpadról történő lecsajozás" - mondta. "Hála Istennek nekem a zenekaralapítás egybeesett a családalapítással, így nem volt szükségem ilyen technikákra". Hajós kifejette, hogy egyébként ő úgy szokottvolt csajozni, hogy folyamatosan beszélt: "Tulajdonképpen azt hiszem inkább az volt fontos, hogy beszélhetek, nem pedig az eredménye". Hajós ezek után a VIP részlegbe távozott csajozni :)




"Lecsajozni a legmegalázóbb"

A Coke Club forgatagával szemben igazi Hungaricumnak számít a sóstói PIaZZA Attila zenés estje, amelynek bennsőséges világáról készült videók sajnos nem lesznek elérhetők, mert nagyon rossz minőségben készültek el.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb beszámoló csajozás hajós andrás coke club

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr92121388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása