Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

Dj Teflon és Dj Monyó - balcon party session

2007.08.11. 16:04 frenkslogan

Teflon, mint rezidens Dj adott lehetőseget tegnap Dj Monyó-nak otthonában. A délutánra tervezett erkélyparti azonban jócskán belecsúszott az éjszakába. Dj Teflon fantasztikus set-jével indult az este, kellemes lounge, chillout zenék. Mindenki sörözik, beszélget, igazi club hangulat uralkodik. Dj Monyó még várat magára, addig egy merész váltásként MakiLaci és Teflon őrült gitáros-szájharmónikás blues sessionbe kezd, Csécsé mindenkit meglepve rövid tudományos előadást tart a fraktálokról. A béke és a nyugalom egészen meditatív formájába kerül a társaság, amikor DJ  Monyó jó érzékkel a keverőpulthoz lép.  Kellemes, a hangulathoz illő számokkal kezd, és egyre jobban pörgeti fel a bulit. Mindent megtesz, hogy megalapozza az éjszaka további irányát. A társaság egyre inkább táncolna, kezdik kinőni a helyet. A nagy taps után Dj Teflon ismét kezébe veszi az irányítás. Fiatalságunk legnagyobb bulizós slágerei keverednek egymásba. Őrületes hangulat. MakiLaci lájv gitárt nyom, míg Csécsé lájv kongát. Eljött az idő, hogy bezúzzunk a városba. Irány a Wébé. Jól indul a helyszín, rögtön BicskaBí köszön rám nagy mosollyal az arcán; még jól van. Tolok egy grillszendvicset. Hülyének is megéri hétszázért. Csécsé-vel csocsózni kezdünk, a helyi Dj sajnos gyengélgedik. Dj monyó és a többiek tiszteletből azért táncolni próbálnak. Közben Óriási csata az asztalnál, Csécsé persze most is remekel, szerencsére időben mindig kihúzom a szarból a csapatot. El is fogynak a kihívok, megynyerjük az asztalt. Dj Wébé egy kicsit kezd fejlődni, jöhet a tánc. Monyó egy sráccal beszélget, de fél óra múlva meg is bánja az egészet. Az éjszaka rendben van, amúgy a szokásos péntek este, talán a szar idő miatt, meg a Sziget miatt kicsit kevesebben vannak mint általában. Fél négykor irány haza. Hát ennyi.

1 komment

Címkék: beszámoló wb dj teflon balcon session

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr85137568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_samantha_ewing_ 2007.08.27. 00:22:06

Bekakált a blog??? valaki mondjon már valamit az előző iccakájáról, ucccu! vagy olvassak inkább lexikonokat, tankönyveket, Story magazint? ejjj...
süti beállítások módosítása