Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

Brazil - Argentín egy halott városban

2007.07.16. 13:41 Teflon

Vasárnap valahogy mindig meghal a város. Ráadásul pont tegnap, amikor a Copa America döntőjére éhes a sportrajongó közönség (de szép). A-val végül kikötöttünk valami méregdrága kivetítős helyen a Bazilikával szemben. Nem volt vele semmi baj, csak "nem működik a hang" és "idebent nincs légkondi". Na mindegy, legalább olcsó 540 a sör.
Nagy reményekkel indítottuk a meccsnézést. Bensőséges, csendesülős hangulat egy iszonyat nagymellű cicával meg a két fekete atlétás, bedbeach-es fickójával és három angollal. A meg is jegyezte, hogy milyen kényelmes lehet egy ilyen nagymellű nő: csak adsz neki egy kis pénzt aztán örökké hálás, minden poénodon nevet, még arra is azt hiszi, hogy viccet mondtál, ha bemondod, hogy les. Arra is rájöttünk, hogy minél tanultabb vagy, annál szegényebb is. Valahogy egyetlen egy egyetemi tanárt vagy tudóst sem látok hatalmas BMW-ben. Ne tanuljatok!
Mégis csak elég erős az Argentín csapat. Tevez, Messi, Ayala (pancser), Riquelme. A braziloknál bezzeg ott a csapatszellem. A meg is jegyezte rögtön az elején, még a himnusz alatt, hogy nem látja a küzdő szellemet az Argentínokban. Igaz volt, aki látta a meccset az egy horrorisztikusan, pechesen vergődő Argentín csapatot látott, egy remek megoldásokkal, fegyelmezett védelemmel játszó Brazil csapattal szemben. A meccs fénypontja mégis az volt amikor A kért egy sonkás melegszendvicset. Valami volt a ketchupos flakon-nal, mert egy egészen elegáns íven találta telibe a szomszéd asztalnál ülő angol csávót. Mindene ketchupos lett: a nyaka, a polója a gatyája, ahogy kell.  Először felállt, hogy akkor most mi, de aztán mondtuk, hogy sorry. Egyedül a pincér lány nem tudta, hogy mik azok a véres-szerű összegyűrt zsepik az asztalon. Visszatérve a meccsre azért az egy érdekes dolog volt, hogy a brazilok már a 2014-es VB szervezésére készülnek. Amint megnyerték mindenkin ott volt a VB poló. Komoly sportdiplomácia ez. Na ez. A hétfő se ígér túl sok jót.

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci beszámoló vasárnap copa america

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr53118893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása