Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

Fiatalos lendülettel

2007.07.25. 12:10 Teflon

A BKV jól összehangolt, időben közlekedő járatai segítették az estét. A Gödör Kláb langyos hangulatát még könnyű volt megmagyarázni a hidegebb idővel és a teljesen szétesett nulladik változat koncerttel. Akartam enni egy Gyros-t. Azt hiszem tökéletesen jellemezte a város nyitottságát, hogy a Corvin közelében lévő öszes Gyros-os zárva volt. Amikor nagy reménnyel odaléptem a westbalkán kajás pultjához szintén leoltottak: "Ne haragudj, most zárunk." A WB-ben egyébként vitathatatlanul kellemes kubai és egyéb latin zenékre ringó nyugdíjas klub gyűlt össze. Dj Optik kitett magáért és a csocsó is üres volt (ami egyébként sosem jelenti azt, hogy jó a buli). Egyik kis barátném így nyilatkozott:

"bánhatjátok, hogy nem maradtatok WB-ban, mert nagyon zsiráf kis buli kerekedett, tök jó volt a zene! Ha mostantól látja v.ki dj optic-ot játszani, mindenképp szóljon nekem- mostantól ő a kedvenc dj-m;) De télleg!!!"

Valamiért úgy emlékeztem, hogy nyit a Romkert. Mintha valaki mondta volna előző nap. Fiatalos lendülettel vágtunk neki. A buszon megkérdeztünk két angol lányt, hogy hova mennek bulizni. Azt mondták a Rióban voltak, de alig van ott valaki, így most mennek haza. Majd a Romkertben. Összehangolt BKV járatok, rövid várakozás és már ott is voltunk. Iszonyatosan durva indusztriál buli volt a Romkertben. Mindenhol fúrógépek, létrák, flexek: minden ami ahhoz kell, hogy kinyissanak csütörtökön. Akkor egy pillanatra, fél3-kor eltört valami. Amikor mindent megtettél, amikor minden helyet végiggondoltál, amikor szinte mindenütt voltál. "A végtelenbe és tovább!" - és Buzz Lightyear beesik az ágy alá.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv beszámoló gödör wb romkert dj optik

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr63125017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása