Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

Semmi sem originál.

2007.07.17. 23:38 Teflon

Két dologra jöttem rá az este. Az egyik, hogy a "ne fürdjé le" az nem Gecziék, a horvát prolinyaralók szavajárása (mögöttem a börgerben vicceskedett ezzel egy pár), illetve, hogy a Justin Timberlake-BillyJean-Putyourhandsupfordetroit mix nem DJ Tégla tehetségéből bontakozott ki a horvát tengerparton hanem már kész remix (Bárány és Hamvai Pídzsí "pörgette" le miközben szexről és fociról beszéltek). Hiába, Horvátország is csak fémnek festett műanyag.
Most illene ide betenni az említett számot, de azt hiszem a következő videó sokkal jobban szemlélteti a Dj kultúra sajátságos világlátását.

 

6 komment

Címkék: csalódás dj tégla gecziék

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr87120045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerda 2007.07.18. 01:35:42

Kedves T! Soha ne menj börgerbe, a kaja ott csak csevapcsicsinek érződik, de nem az. A ne fürgyé le-t Nojjémi kezdte el a buszon, és van egy csodálatos folytatása is, de most inkább nem illesztem be. Az csak a sors iróniája, hogy mindenki ismerte a puntán, így nem lettünk túl eredetiek. De neked, Öreg, azért volt új a nap alatt:D Amúgy ne bánd, hogy nem Tégla csinálta a mixet. Mi láttuk csillogni a mosolyt az arcodon, mikor elhitted, hogy milyen nagyszerű, derék katona a Pityunk (Téglás István- a szerk.), hogy ilyen trükkökre képes a lemezeivel:)
sosincs első hallgatat, ha egyszer olvasat sincs...

Falloleen · http://lastnight.blog.hu/ 2007.07.18. 13:57:45

Valóban nincs semmi oridzsinál. Még ez sem az: youtube.com/watch?v=Spxjhr6hAT0 De ez áll legközelebb az eredeti "ne fürgyé le" hangkölteményhez, ami egy telefonbeszélgetés, de nekünk ez még jobb, mer amolyan dídzsésen kevert az anyag.

cicabetti 2007.07.18. 15:07:23

Kedves Teflon! Jó hírem van számodra. Én, mint titkárnőd, elolvastam egy levelet, amit egy kollégád küldött neked az egyik népszerű közösségi oldalon. Munkát kínál Neked!

"Kedves Dj!

Az ország egyik legismertebb zenei csapata a MUSIC TEAM(Bp.,Siófok,Kaposvár,Pápa stb. fellépések) 2 újabb dj-t szeretne a nyáron a csapathoz csatlakoztatni!

A gyakorlati bemutató minden szerdán 21-24h-ig a Viper Room-ba lesz(Duna Plázától 150m,Bp.XIII.Váci út.168/B)!

Utána a Housemasters(Paul House&Membrane) zenél!

A bemutató 4-5 szám,kb.15 perc legyen!

A fellépő sorrendet előtte(20h) a stílusok szerint állítjuk össze!

Ami rendelkezésedre áll: Pio 600 keverő,2X100 cd,2X1000 cd,de ha mással szeretnél zenélni,akkor hozd magaddal a jól bevált dj felszerelésed!

Jelentkezni a djpaulhouse@freemail.hu-n lehet vagy az iwiw-en!

Mivel a közönség az igazi zsűri 1 dj számára,ezért nem zártkörű a verseny!

Sok sikert!

Üdv:
Paul House "

Hát nem CSODÁLATOS? óriási őrjöngés lesz...csak el kell kezdened hozzá egy asztalos-faforgácsszedő szakot, Pinokkio minorképzéssel. Mondtam...

Vivesz 2007.07.22. 11:25:54

Mi van veletek??Honnan jött ez a hirtelen utálat Tégla felé??

Jól éreztétek magatokat, igen hát,akkor meg nem mindegy...

Példáloztál Hamvaival, hát ő sem feltétlen saját keveréseket játszik minddig!!

Nem értem minek kell a feszültség....

Jahh és \\\"szerda\\\"leglább válalnád a neved!!!
Ennyi

_samantha_ewing_ 2007.07.23. 23:54:02

Hehe, Kedves Vivesz, édes Tőled, hogy véresen komolyan vetted a szavaimat. Fel kell, hogy világosítsalak: az összesnek volt másodlagos jelentése, amit remélhetőleg értett is mindenki, akinek kell. A nevemet vállalom, ugyanis egy vagyok szerdával, Hárman vagyunk (hatökör+félember=3, tudood). A harmadik nevemet, az igazit, nem fogom itt felfedni neked. Csókollak

Falloleen · http://lastnight.blog.hu/ 2007.07.24. 12:11:30

És ugyan már Vivesz, neked ez a Vivesz a neved? Höh.

Amúgy milyen feszültség? Mi csak hülyülünk, legyél már laza, plíz.
süti beállítások módosítása