Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

Szétkészülés a fűzfői Gombócfesztiválon

2007.08.07. 10:21 frenkslogan

Figyelem! Az alábbi bejegyzés a nyugalom megzavarására alkalmas képi és írt (írott) elemeket tartalmaz.

Amikor Teflonék megtudták, hogy Fűzfőn gombócfesztivál van, felcsillant a szemük. Egyrészt nemcsakhogy kedvükre válogathattak a szilvás, sárgabarackos, túrós, szilvás mákban megforgatva gombócok végtelennek tűnő ízkavalkádjában, de kiderült az est folyamán tombola, és a feledhetetlen Buda-Duó előadása is megelőlegzi a szétkészülést. BicskaBí leginkább a tombola fődíjára, egy vitathatatlanul szépen csillogó gyermekquad-ra indult rá. (felhívnám a figyelmet a szóban rejlő abszurditásra: gyermekkvad, gyermek vad, gyerekkuad). Teflon és BicskaBí elindultak 9 körül megnyerni a gyermekvadot. Bicska teljesen kész volt már, lehetett is mert délután egy isteni chiliconcarnét dobott össze nyílt tüzön. Csécsé lemaradt a kurvákkal. A sorsolás rendben ment egészen a gyermekvad, a fődíj sorsolásáig. Persze a második díj egy csodálatos, M festőnő Éva Balaton-t ábrázoló festménye is fasza lett volna. A konferanszé a legjobb vásári bűvészeket megszégyenítően játszotta el, hogy véletlenszerűen hívja fel M festönő Évát a színpadra, aki ökölbe szorított kézzel, a nyertes számot szorongatva "húzta" ki a 174-est. A művelődési ház munkatársa magabiztosan lépett színpadra: "az egyik vendégünk nyerte, majd eljuttatjuk hozzá". Teflon bekiáltotta, hogy bunda, de senki sem hallotta. BicskaBí magatehetetlenül rogyott össze az egyik flair széken, elaludt. Megjött Csécsé a kurvákkal. Oriási buli kezdődött a Buda-Duó sajátos formációban (egy szintis és egy énekes) kezdte el játszani a csókkirályt. Az asszonyok táncra perdültek, mégis csak élő zene. A csókkirály után azonban szünet. Budáék majd öt percen keresztül tanakodnak a bekapcsolva maradt mikrofon mögött:"pop3, várjál az nem jó, ezt nyomd, pop2, akkor mehet, mehet, jó". Teflonék eközben már durván szétkészültek fent a háznál. Minden ami por, az mehet az orrba. Hálistennek csécsé is megjött. Az a csodálatos ebben a két fiatalban, ahogy élvezik az életet. Minden amit videóklipekben látsz az náluk valóság. kemények, mindenfélét tolnak, kurváznak, élik az életet. Teflon és a slepp. Képeket majd később láthattok arról, hogy Teflon és Csécsé hogyan szpatja a kurvákat.


Teflon és Csécsé

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr61134218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Falloleen · http://lastnight.blog.hu/ 2007.08.07. 15:18:34

ÁÁÁÁ ez az igazi nyaralás és vidéki turizmus!!!
Amúgy sima dicsóskurvák nem óccsóbbak?
És mi lett a gyermekvaddal? Nekem csak az információhiány zavarta meg a nyugalmam. :)

_samantha_ewing_ 2007.08.07. 21:55:25

Nem teszkós munka, diszkós kurva. Az az igazi. Nekem szimpatikus ez a kempingszékben alvó B. Teflon, te megint kurváztál? és vacsoráztál előtte?

Falloleen · http://lastnight.blog.hu/ 2007.08.08. 14:41:47

Itt ti vagytok a dicsósok, nem a kurvák! Kedvenc kiegészítőm az éjszakai napszemüveg. :)

_samantha_ewing_ 2007.08.08. 23:54:13

előtérben az Ivett haja. Te M, tudtad h Teflon viszi magával máshova is nyaralni? botrány:D

Falloleen · http://lastnight.blog.hu/ 2007.08.09. 00:46:30

NEEE!!! Tényleg az Ivett haja!!! Tudtam, hogy ismerős valahonnan! És K, nem, nem tudtam! Botrány! Titkolóznak, és ráadásul Ivett orálisan izgat két férfit! Hihetetlen!
süti beállítások módosítása