Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

LGT koncert a szigeten

2007.08.08. 23:58 Teflon

ezt Csécsé írta:

"láttam mind a három LGT-t, ami most lement (1. marosv.hely, 2. tegnapelőtti főpróba (amire szarrá szórták vip jegyekkel a cégeket, hogy ezzel le is tudják őket), meg a 3. a tegnapi főkoncert)
bár nem sok különbség volt az előadások között (marosvásárhelyen votl a legrövidebb, utcsó a leghosszabb (több szám, több inprovizáció), de a számok sorrendje nem nagyon változott, a legjobb mégis messze a tegnapi volt, mivel messze tegnap volt a legjobb a közönség.. (a vip-es főpróbán inkább a vip-jegy feeling miatt, meg az ingyen virsli+sör miatt ment ki sztem a 80%, a nézők között ott virított a Pici is, csak nem a presser, hanem a csonka, alig várva, hogy mutassa a kivetítő, de ez csak gonoszkodás, mert lehet, hogy ő is nagy rajongó..) marosvásárhelyen meg az volt a baj, hogy lelkes volt a közönség, ugyanúgy érződött a koncert előtti hangulaton, ott valahogy mégis átment az elején egy passzív szemlélődésbe, kevés volt a táncoló-tomboló.. tegnap viszont mindenki már az első számnál (Fiú) tapsolt örömében a ritmusra, s ez a hangulat nyilván visszahatott presserékre is, bár ők a főpróbát is nagyon élvezték.. Ami viszont tré volt tegnap: az természetesen a média.. az rendben van, hogy helikopterről fel akarják venni a tömeget (ami totál betöltötte a teret, a civilfaluig álltak az emberek oldalt), de persze most se türtőztette magát a kamerás, egyre lejjebb és lejjebb jött a helikopterrel, amíg szinte csak a propellert hallotta mindenki a koncert helyett...:s ráadásul nem is egyszer, hanem kb 5-6szor körbement így, elég nagy felháborodást kiváltva a tömegből.. ráadásul ezt sikerült pont a "most együtt énekelünk a közönséggel" részre is időzíteni, így hiába álltak benn a közönség közepén mikrofonnal a zenekar, megadva a kezdő akkordokat a ha a csend beszélni tudna, meg a miénk itt a tér-hez, kicsit kintebb már semmit nem lehetett hallani az éneklésből.. mondjuk ez helikopter nélkül is igaz volt, hogy a szélén a közünségénekből nem hallatszódott semmi, dehát nem is lehet ekkora tömegnél ezt sztem megoldani.. na mindegy.. nekem spec az "és jött a doktor" 10perces, improvizációkkal tarkított varija tetszett a legjobban, no meg persze a sziszifuszi blues, a nem adom fel, kotta nélkül,  zenevonat, box, szóval a pörgősebbek, de az álld meg a dal is nagyon jó volt.. annyira értik és érzik a zenét, hogy legszívesebben hajnalig hallgatn őket az ember.. nagyon jó élmény volt. médiához még hozzátartozik, hogy nekem az is új volt, bár lehet hogy ez már pár éve így van, hogy a fellépők között reklémok mennek a kivetítőkön:s... ez is tré votl, mikor leültünk sörözni anyukával (akit kivittem lgt-zni) akkor meg szigetes "háromdés" képeslapot akartak ránksózni.. meg persze odajött egy zákányos orosz, aki kérdezgette, hogy hol van a kistáskája, persze oroszul, mert mint minden honfitársának, neki is természetes volt, hogy minden külföldi beszél oroszul..:s
egy szó mint száz, igazi multigenerációs népünnepély volt, hatalmas örömkoncert, stb..
ja és ami még tré, hogy a wiw a szigeten kitalálta, hogy névvel ellátott zöld szívecske matricákkal leeht egymást teleaggatni, hogy XY ismer engem.... no comment, persze csomóan szaladgálnak ilyen gyűjteménnyel a pólójukon, félek, hogy siekrül 7 napos mozgalommá alakítani..

na ennyi"

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr54135668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melyx 2007.09.11. 20:17:21

en is voltam LGT koncerten iden a felszigeten...ahhoz kepest h meg n hallottam roluk -cs somlo tamasrol es rola is cs a szombat esti lazbol- elegge jo volt...naon kozvetlen volt me ,,testorok,, nelkul jart kelt koztunk a koncert elotti este is...szivesen adott nekunk autogrammot es oan happy-k voltunk...na ennyit elto.....

cb 2007.09.12. 23:57:36

es eddig hol eltel, hogy nem hallottal az LGT-rol???? Kulonben is, Presser Pici meg a Megasztarban volt zsuritag, azt meg nem nezted? Atyavilag, anyam borogass, stb..
süti beállítások módosítása