Last Night

A "Last Night" egy élményblog. Megoszthatod mindenkivel, hogy mi történt veled tegnap éjjel.

Ide

Élményeidet, történeteidet ide írd: to.teflon@gmail.com

Utolsó kommentek

Holnap esték

Nincs megjeleníthető elem

Szavak, amelyeket évente csak egyszer használunk

2007.07.23. 11:03 Teflon

Borozgatás közben több dolgon is el lehet gondolkozni. Például meggyőződésünk, hogy vannak olyan szavak, amelyeket évente csak egyszer mondunk ki, vagy egy rövidebb időszakban többször, de alapvetően nagyon ritkán. Ilyen például a "BUÉK", ami magától érthetődő, de hogy egy sokkal jobb példát említsek: "ídus" - ugye aligha mondjuk, hogy augusztus ídusán. Ez a március kiváltsága. Ugyanilyen szó az uborkaszezon. Mivel több nem jut eszembe, ezért kérek mindenkit hogy írjon ilyen szavakat kommentbe, amelyeket szerintetek évente csak egyszer használunk.

2 komment

Címkék: gyűjtés szavak

A bejegyzés trackback címe:

https://lastnight.blog.hu/api/trackback/id/tr93123414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szedi 2007.07.26. 09:14:28

Zolikám, nagyon gyenge akkor a fantáziád, hiszen annyi van még... "Boldog karácsonyt!", "Megjött a Mikulás!", vagy "Jéé, Andris, de jól áll rajtad ez a póló!". És persze az ultimate: "Ezennel megnyitom az idei Sunshine fergeteg paaaaartiiiit!":o)

frenkslogan 2007.07.27. 02:14:28

nem tom ki az a zolikam szecska, es ezek nem is szavak hanem mondatok. plusz ha te meg mindig hasznalod a "Megjött a Mikulás" frazist akkor nagyon ciki vagy
süti beállítások módosítása